Golfkleding

Golfkleding kopen?

In dit blog geven we je 3 handige tips!
De golfsport is allang niet meer zoals vroeger een ‘elite’ sport. De golfbanen in Nederland zijn veel toegankelijker  geworden en de greenfee prijzen zijn best redelijk. Omdat steeds meer golfers weinig tijd hebben zie je dat veel van deze golfers niet meer de duurste golfspullen kopen. Met een mooi golfsetje doe je lang en dat verdient zichzelf wel terug en daarnaast speelt dat gewoon veel beter. Golfers bezuinigen wel op kleding, en terecht. Waarom kun je niet in je polo of chino golfen die je ook naar een verjaardag aandoet? Graag geven we je een paar tips hoe je nog meer kunt besparen met het kopen van (goedkope) golf-kleding. We hebben het dan niet alleen over de goedkope golfmerken maar vooral over golfkleding aanbiedingen, combinaties van gewone kleding met golf-kleding. Het meeste weet je waarschijnlijk al, maar toch denk je er niet altijd aan!

Combinatie gewone kleding met golfkleding

Koop golfkleding wat je normaal bijvoorbeeld ook naar je werk kunt dragen, of koop kleding wat je ook op de golfbaan kunt aantrekken. Poloshirts zijn daar een goed voorbeeld voor. Bijna alle golfpolo’s zijn goed te combineren tussen de golfbaan en vrije tijd. Je ziet dan ook vaak dat golfers deze combinatie maken. Kijk ook eens bij (golf)truien, golfbroeken en golfjassen. Prima kledingstukken die je altijd kunt dragen.

Golfkleding sale

Van deze tip maak je misschien al gebruik. Er zijn verschillende sites waar regelmatig diverse golfkleding aanbiedingen voorbijkomen. Misschien heb je ook wel leuke winkels in de buurt die sale-dagen hebben. Loop er eens binnen op deze dagen en sla je slag!

Met andere golfers golfkleding kopen

Koop kleding met meerdere golfers tegelijk! Spreek met je golfvrienden of partner af wanneer jullie kleding gaan kopen want vaak zitten daar leuke kortingen op of andere acties bij.