Paternoster systeem zorgt voor de beste opberging

Het goed gesorteerd houden van kleine artikelen, producten of onderdelen is een tijdrovend werk en word daarom ook vaak verslonsd. Een paternoster kan hier een uitkomst voor zijn, aangezien het al deze problemen tegen gaat.  Een paternoster helpt bij het efficiënter maken van uw bedrijfsvoering en neemt de irritatie van het zoeken weg.

 

Heel veel opbergruimte op weinig oppervlakte d.m.v. een paternoster

Een paternoster geeft de mogelijkheid om veel spullen op een kleine oppervlakte op te kunnen slaan. Door de vele opbergmogelijkheden en door het opslaan van veel kleine artikelen. Dit maakt het mogelijk om al op een aantal vierkante meter al veel spullen op te slaan. Doordat het systeem geautomatiseerd is, word ook alles geordend en bent U dus minder tijd kwijt met het zoeken naar dat ene, specifieke artikel.

Volledig geautomatiseerd systeem

De paternoster systemen zijn volledig geautomatiseerd en zijn gebouwd rondom het principe dat hetgeen wat U zoekt, naar U toe komt. Het systeem draait dus om gebruiksgemak en om efficiëntie. Zo bent U minder tijd kwijt aan het zoeken naar kleine artikelen wat de algehele werk flow beter maakt. Ook oogt een goed geordend systeem professioneel, iets wat elk bedrijf voor gezien wilt worden.

 

Paternoster: gemakkelijk, eenvoudig en professioneel

Klanten willen tegenwoordig niets liever dan dat zij bij een professioneel bedrijf terecht komen. De klant wilt graag dat een bedrijf zijn zaakjes op een rijtje heeft. Daarom is het ook belangrijk om de voorraad en met name de opberging daarvan goed op een rijtje te hebben. Het is dan ideaal om zoveel mogelijk, kleine artikelen op een relatief kleine ruimte op te kunnen bergen. Het paternoster systeem zorgt hier voor. Zo oogt uw bedrijf een nog professioneler dan het waarschijnlijk al is en verbetert ook de algemene work flow en efficiëntie.

 

Kortom, een paternoster is gemakkelijk en eenvoudig om te gebruiken, verbetert de efficiëntie en  zorgt er voor dat uw bedrijf nog professioneler oogt voor de klant.