Welke autoschade valt onder dagherstel?

Wanneer je mooie BMW (of ander automerk) schade heeft opgelopen wil je natuurlijk dat deze schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Niet alleen omdat je je auto nodig hebt , maar ook om weer veilig de weg op te kunnen. Voor kleine autoschades is dagherstel in het leven geroepen.  Terwijl jij op je werk zit maakt een autoherstelbedrijf jouw auto binnen één dag weer gereed voor gebruik. Soms zelfs zo snel dat de schade is herstelt wanneer jij jouw kopje koffie of thee drinkt. Benieuwd welke schades er allemaal binnen dagherstel passen? Lees dan dit artikel.

 

Een parkeerdeukje

Parkeerdeukjes waarbij de lak niet beschadigd is en waarvan de schade maximaal de grootte heeft van en 2 euro muntstuk vallen onder dagherstel. Uitdeuken zonder lakschade in Eindhoven en omstreken? Er zijn verschillende autoherstelbedrijven die dit voor je kunnen oplossen.

 

Ondiepe kras

Een kras die niet groter is dan 20 cm en niet voorzien is van lakbeschadiging valt onder dagherstel.

 

Bumperbeschadiging

Bumperbeschadiging valt ook onder dagherstel. Let wel op: de kras mag maximaal 20 cm groot zijn en geen lakbeschadiging hebben.

 

Ster in de voorruit

Een sterretje valt onder dagherstel. Deze schade kan namelijk binnen ongeveer 30 minuten herstelt worden. Wanneer het sterretje groter is dan een 2 euromuntstuk valt het sterretje niet meer onder dagherstel.

 

Doffe koplamp

Een doffe koplamp ontstaat doordat de coating op de koplamp verouderd is. Deze schade valt onder dagherstel. Beide koplampen kunnen vaak binnen twee uur gerepareerd worden.

 

Nare luchtjes

Heb je last van nare luchtjes in de auto? Deze kunnen gemakkelijk binnen een dag verwijderd worden. De maximale technische reparatietijd van het verwijderen van nare geurtjes in je auto zijn geschat op zo’n 8 uur. Vaak wordt er een ozongenerator in de auto geplaatst om de geurtjes/schimmels binnen 8 uur te verwijderen.

 

Twijfel je of je autoschade onder dagherstel valt? Neem dan contact op met een autoschadeherstelbedrijf.