Raamdecoratie in het donker

Winter-knusheid

Donkere tijden zijn aangebroken. Als je op je werk in de pauze niet een rondje gaat lopen, zie je bijna geen daglicht meer. Het hoort bij de winter en stiekem is het best gezellig. Nu het zo donker is buiten, kan je het binnen warm aankleden. Meer lichtjes, kaarsjes, open haardje: het hele rataplan aan winter-knusheid is weer geoorloofd in je huis. En daarbij hoort ook raamdecoratie die het binnen nog net weer even iets gezelliger maakt. Dikkere stoffen, of rijkere kleuren kleden je kamer meer aan. Wat de knusheid ten goede komt. Daarbij is het sfeervol én warm. Niet alleen warm van kleur. Hoe dikker de stof, hoe beter voor de isolatie. Vandaar warm.

Knus & sfeervol

Om je kamer nog knusser te maken heb ik een aantal donkere raamdecoratie voor je op een rij gezet. Allemaal ter inspiratie. Allerlei raamdecoratie, of gordijnen, die handig zijn om de zon te weren, maar die zeker voor meer sfeer zorgen in je woonkamer. De akoestiek is een stuk beter en je ‘kleed’ je kamer gelijk aan. Goede raamdecoratie, zeker die past in de donkere wintermaanden, is dus een echte must-have.